Veelgestelde vragen

Informatie
Wat voor soort supplementen biedt MB Nutrition?

MB Nutrition biedt een breed scala aan supplementen, waaronder vitamines, mineralen, eiwitpoeders, pre-workoutformules en wellnesssupplementen. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit en effectiviteit te garanderen.

Hoe vind ik het juiste supplement voor mijn behoeften?

Wij beschikken over een gebruiksvriendelijk zoek- en filtersysteem op onze website. Wanneer u in het hoofdmenu doelen selecteert, krijgt u supplementen voor dat specifieke doel te zien. Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Zijn de supplementen veilig en gecertificeerd?

Ja, al onze supplementen zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Ze zijn door de relevante autoriteiten gecertificeerd op veiligheid en werkzaamheid.

Zijn de supplementen halal?

Ja! Om duidelijkheid te garanderen over de halalstatus van onze producten, pakken we zorgen aan over ingrediënten die, afhankelijk van de bron, mogelijk niet altijd aan de halalnormen voldoen. Hoewel dergelijke ingrediënten kunnen variëren in halal-certificering wanneer ze bij verschillende fabrikanten worden verkregen, garanderen wij dat ze in onze producten inderdaad halal-gecertificeerd zijn. Hier is het certificaat.

Order
Ik heb het/de verkeerde product(en) besteld. Wat nu?

Als u een fout heeft gemaakt tijdens het afrekenen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zodra de bestelling is verzonden, verzoeken wij u vriendelijk de levering te weigeren of de producten te retourneren voor omruiling of terugbetaling.

Mijn verzendadres is onjuist. Wat nu?

Als uw adres ongeldig is (en niet bestaat), wordt de bestelling in de meeste gevallen automatisch in de wacht gezet. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Houd er rekening mee dat de bezorging vertraging kan oplopen. Als u een geldig adres heeft genoteerd dat nog steeds onjuist is (bijvoorbeeld een oud adres), neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als we uw bestelling niet op tijd in de wacht kunnen zetten, wordt deze ongeacht het adres verzonden en kunnen we u niet helpen tenzij het pakket wordt geretourneerd.

Ik heb onlangs een product met korting besteld. Kan ik het verschil terugkrijgen?

Neem hierover contact met ons op. Wij zullen uw zaak bekijken en kijken of wij u iets kunnen bieden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn terugbetaling ontvang?

In geval van een retourzending zullen wij, nadat wij de goederen hebben onderzocht en in goede staat hebben bevonden, overgaan tot terugbetaling. U ontvangt hiervan een bevestiging. Houd er rekening mee dat het 3-5 werkdagen kan duren voordat het geld weer op uw rekening verschijnt. Heeft u na 7 werkdagen nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Verzenden
Waar verzendt MB Nutrition naartoe?

Momenteel verzendt MB Nutrition naar de volgende landen:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Spanje

Voor meer informatie over verzending kunt u ons verzendbeleid raadplegen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag verzonden. Indien de bestelling op een werkdag wordt geplaatst, hebben klanten uit Nederland en België hun bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen buiten de Benelux duren doorgaans 2-4 dagen.

Voor meer informatie over verzending kunt u ons verzendbeleid raadplegen.

nog steeds hulp nodig?

Bezoek onze contactpagina en neem contact met ons op!